BSA Airborne WW2 Part 1

BSA Airborne WW2 berwarna hitam ini mempunyai saudara kembarnya berwarna hijau..diperlihatkan kepada semua kerna udah mendapat kelulusan dari tuan miliknya…tq kepada pemiliknya…

Pandangan sisi…lihat batang seatnya,berbeza drpd kembarnya

Mana mau cari …..

Lampu Tembaga

Tail Light BSA

ni pon payah nak dapat nieeee…

Salam dari utara….

9 responses to this post.

  1. Posted by ikhwan on April 29, 2008 at 5:24 am

    Tangkap nangis bro…kalau ada speed meter lebih tu kalau nak beli boleh ke?

    Reply

  2. mana mau cari….kat UK pun dah pupus dahhh….hehehehe

    Reply

  3. Posted by laexs on April 29, 2008 at 12:05 pm

    Berliur aku lihatnya……mahu tak ditukar dengan sepeda raliegh size 650….full original….??? muka berharap…

    Reply

  4. Posted by syid on April 30, 2008 at 1:39 am

    To laexs : Insyallah…………tak berani janji lagi. Pintu hatinya masih belum terbuka.

    Reply

  5. Posted by chegu hopper on April 30, 2008 at 3:25 am

    aku pong terliur juga……hehehehehe….moga pintu hati terbuka…Amin…

    Reply

  6. Posted by chegu hopper on April 30, 2008 at 3:54 am

    Berdoa lah Alex….buat sembahyang hajat agar hajat di makbolkan…Amin…

    Reply

  7. Posted by chegu hopper on April 30, 2008 at 3:56 am

    Tunggu segmen Royal Enfield tidak lama lagi…aku sedang ngumpul gmbar2 nya…royal enfield cewek…

    Reply

  8. Posted by SULAIMAN MEDAN on July 29, 2008 at 3:49 pm

    Abang Rasyid, aliong punya dia nak jual tak? kalau nak jual berapa RM…?

    Reply

  9. Posted by Bambang Yulianto on March 4, 2011 at 11:32 am

    Idaman para penggila gerek tua. selamat

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: