BSA Airborne WW2 Part 2

Salam rakan2,

Gerek BSA Airborne WW2 ini memanglah menjadi tumpuan ramai jika dipamerkan di mana2 pameran dan pertandingan, malah sering kali mendapat liputan di dada akhbar tempatan. Bukan calang2 orang yang memilikinya kerna mmg sukar nak mendapatkan body mcm ni kat dlm Msia.So, terima kasih tak terhingga diucapkan pada tuan punya gerek ini ( Bro BSA ) kerana sudi mengirimkan email foto2 gerek BSA Airborne nya..Terasa kerdilnya diriku apabila melihat gerek2 otai2…hehehe…

Bukaan Penuh…Sila tgk btg seatnya..berbeza dgn kembarnya…

Dah pendekkkk…mana lagi separuh….

Wah mudah diisi dalam kereta nie…

Terpanah…..

B.S.A. ertinya Bapak Sayang Anak…

GB Lock

3 senapang…

Harap terhibur ya….Salam dari Utara..

chegu wuz ere….

 

10 responses to this post.

  1. hebat & dahsyat

    Reply

  2. Posted by ikhwan on April 29, 2008 at 5:25 am

    Huyyooo…ngeri…oooo

    Reply

  3. Posted by laexs on April 29, 2008 at 12:09 pm

    Hayaa….cam tu ha….buat susah tidur

    Reply

  4. Posted by syid on April 30, 2008 at 2:04 am

    Tiiadak ada yang hebat, dasyat n negri. Itu semua rezeki dari Allah SWT. Yang bersabar pasti akan dapat.

    To alexs : Kalu macam tu kena makan ubat tidur….hehehehehe

    Reply

  5. Posted by chegu hopper on April 30, 2008 at 3:26 am

    jgn makan terlebih ubat tidurnya…nanti tidur tak bangun2 ya….

    Reply

  6. Posted by bangsalgerektua on May 1, 2008 at 8:23 am

    waduh……pedalnya bisa dijadikan tongkat tengah nya ya…..keren…tegak berdiri …

    Reply

  7. Posted by SULAIMAN MEDAN on July 29, 2008 at 3:33 pm

    BSA AIRBORNE memang basikal nombor 1 di England and Malaysia. Kalau di Indonesia nombor berapa ya?

    Reply

  8. Posted by didik on October 17, 2009 at 4:26 pm

    kalo mau barter bolehlah!!

    Reply

  9. Posted by kapiTAN on October 27, 2009 at 2:41 pm

    bagi saya ,basikal airborne ni bukanlah kira no.1 atau no.2 kat mana mana tempat,cuma,
    ia merupakan suatu simbol bagi perang dunia ke2.,itu aje…

    Reply

  10. mantap beb gerek bro,,,,berapa RM dah abis untuk dapatkannya…..radio_ending@yahoo,com

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: