Koleksi Mr. Shy Guy…

Salam rakan-rakan seperjuangan…

Kali ini ditampilkan pula koleksi rakan ku yang hanya mahu dikenali sebagai Mr. Shy Guy kerana dia memang pemalu tapi mahu orang nya…Orang nya memang banyak menyimpan barang2 lama tapi mmg humble abis lah..mudah dibawa berbincang n mudah diminta brg2 nya…hahaha…

Wah….tersusun cantik..

Lesaen Kedai Basikal?? Mana dapat bro….

Ini crank ka rambutan? kira kilo pa?

Dah boleh bukak bengkel ni….

Mr.Shy Guy 1..2..3..4..5..6..7..

Ini pameran hari minggu….

Merelip…..

Salam…..terima kaseh……

13 responses to this post.

  1. Posted by ikhwan on May 4, 2008 at 10:47 am

    Wahhhh…dahsyat giler koleksi brother nie…bang Shy boleh tarikk barang skit tak? Nak buat tangkal cari barang-barang rare yang lain. Peace!

    Reply

  2. banyak nya laaaaa gerek abg shy shy cat niiii. apa lg abg wan, challenge la dia.hahahhah

    Reply

  3. Posted by bangsalgerektua on May 6, 2008 at 6:28 am

    alah….kak cik tak tgk lagi koleksi sebenar abg wan…..ham pehhh….ahaks..tapaw 1 gerek dari Australia bley ka…

    Reply

  4. Posted by ikhwan on May 7, 2008 at 4:57 am

    Betui kata bangsalgerektua tu…ham pehhh🙂 nak beli yang rare pun sen takde😦 nak challenge camner fathiah…bro Shy Guy tu dah lama collect…yang tinggal untuk kita-kita nie adalah serpih-serpih tu pun kalau nak beli pun orang tak nak jual…kalau nak jual pun dah mahal macam harga motor.

    Reply

  5. Posted by laexs on May 8, 2008 at 2:50 am

    Mr Shy guy …nampaknya aku tahu siapa orangnya?…ha…ha

    Reply

  6. Posted by putu on May 12, 2008 at 2:33 am

    bro minta alamat nya donk
    and kalo ada no hp nya donk
    email saya
    hks700hp@yahoo.com

    Reply

  7. Salam Ontel

    Bro tinggal dimana…mau dong data alamatnya kirim ke kafi@onstagejkt.com

    Reply

  8. Posted by chegu hopper on May 16, 2008 at 10:48 am

    To saudara Putu n Ifak,

    Alamat n datanya kenalah tanya dengan pemilik blog ini kerna dia sahaja tahu lokasi dan tempat persembunyian Mr. Shy Guy…
    tq

    Reply

  9. Posted by peminat bASIKAL TUA PERLIS on June 1, 2008 at 3:34 am

    bang tlng ba alamat nag no telefon abg nnt sy nak g cri abg nak beli barang leh tak
    peace

    Reply

  10. come on Mr.Shy Guy tampilkan diri anda sebenarnya….aku tahu kamu bertapa di mana…hehehe

    Reply

  11. Posted by Al Gasim on September 25, 2008 at 7:18 am

    Don’t be shy Mr. Shy Guy, show us all of your collection ….. very impressive !

    rgd’s.

    Reply

  12. Posted by Mat Tahir on September 26, 2008 at 10:03 am

    hallo Mr. Shy Guy,

    long time no see….

    This Raya u balik kampong at Johore..? i want to see u lahh.
    C u at JB yaa…

    Reply

  13. Posted by atz on November 9, 2009 at 2:53 pm

    impressed byknya ..tlg senaraikan brand /manufacturer..utk tatapan kengkawan
    saya baru ada dua hopper and elswick

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: