Teha Awek VS Singa Jantan

Salam….

Di waktu petang yang anginnya bertiup sepoi-sepoi bahasa ni, rakan-rakan ku telah berjaya merestorasi 2 buah gerek tua yang berlainan keturunan dan ketuanannya…satunya berasal dari England dan satu lagi berasal dari Netherland…tahniah kepada hampa berdua…terima kasih gak kat pomen Mr. Ong MTB  tu….waa….U orang pandai cali spare paip naa…

TEHA

Test Ride oleh Mr.Fuad

Seat Gazelle

Muka inzal dengan gerektua lengkung…hehehe…

Waduh..segaknya hampa..Mr. Lee,Mr.Ong and Mr.Fuad..saper jurukamera nih?

Mempelai duduk bersanding…

Renjis…renjis…dipilis…ditepungi lah tawar…..

Aummmmm!!! Phillips Sports

Lain kali bagi wa satu ini gerek tua boleh kah?

Pandangan belakang

Tayar aneka warna

Sesi padu uji Phillips Sport..

Salam…..chegu wuz ere…

 

7 responses to this post.

  1. Sepeda merek Teha sangat populer di Indonesia sebagai sepeda dinas Polisi jaman dulu.

    Reply

  2. Posted by chegu hopper on May 18, 2008 at 9:24 am

    Tq di atas informasi ya mas Sahid..

    Reply

  3. Baru2 ini saya terjumpa sepeda tua cewek merek Batavus, adakah ia juga popular di Indonesia Bro Sahid? Di sana ramai yang menggilai Gazelle dan Simplex dan juga Fongers kan..tq..
    Salam gerektua…

    Reply

  4. Posted by ikhwan on May 20, 2008 at 3:31 am

    Last-last saper menang Teha vs Phillips…aku rasa Singa tu yang menang aaa…sebab dia relax jeee duduk bersimpuh. mesti dia dah makan dan Teha tu dah ada dalam perut dia…heheee…Hidup Phillips! saper2 nak jual barang2 Phillips contact aku naaa…aku sudi membelinya. Peace!

    Reply

  5. Lawak tol ko ni Ikhwan….singa makan besi dah tak makan daging…hehehe….goreng pon sodap…

    Reply

  6. Posted by please help on August 1, 2008 at 6:10 am

    Salam kenal dari Indonesia….
    Encik-Encik sekalian, saya ingin tanya….
    saya mempunyai Phillips yang saya sendiri tidak tahu type dan tahun pembuatannya
    di frame tertulis: A972557
    tahun berapakah & type apa Phillips saya itu?
    thanks b4…

    Reply

  7. Posted by nizakayuhje on September 9, 2008 at 7:23 am

    cantik basikal belanda dan england tu klau ada basikal lengkung nak jual sila umumkan terima kasih daun keladi klau boleh pinjambawa balik kee kee jgn mare

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: