Abang dan Adik Raleigh

Salam…..

Buat kali ini ditampilkan restorasi gerek sport colour biru air laut milik seorang ahli GSP dan pemilik Raleigh Rajah.TQ.

Yang tua dan yang muda..

Raleigh Sports Kunci Fork

Merk Raleigh

Pandangan sisi

Berbeza saiz tetapi jenama yang sama….Raleigh

Hon karipap pusing..

Parkir di pot Husain Nasi Kandar..

Salam…

struggle within…

13 responses to this post.

  1. Posted by JANA on June 2, 2008 at 6:25 am

    cakep-cakep yah sepedanya…..

    Reply

  2. Posted by sanim on June 3, 2008 at 3:39 am

    betul2 mantap kan……

    Reply

  3. Posted by ikhwan on June 3, 2008 at 11:00 am

    Mantap…banggg… bila lah boleh nak bikin ini macam punya satu…ada sesiapa di dalam dunia ini boleh (bisa) bantu aku tak (nggak)?

    Peace!

    Reply

  4. aku boleh tulung apa…..jgn gundah gelana…ahks..

    Reply

  5. Posted by ikhwan on June 4, 2008 at 4:52 am

    Haahaaa…kau ngan Sanim dah compom jadi aku punya mentor…bro. Manalah tau kot-kot ada lagi kengkawan gerek yang bersimpati nak tolong “budak baru” macam aku…:)🙂🙂
    Sekali lagi weyyy tolong..yeee kengkawan yang ada kat planet bumi nie…tolong carikan aku beskal yang rare macam dalam gamba nie.

    Peace!

    Reply

  6. Posted by Budak_Baru_Belajar on June 8, 2008 at 8:11 am

    Bro, bukan main merelip basikal-basikal yang ada kat utara yang dari selatan, timur dan barat bila lagi nak tampil. Semoga semua peminat basikal yang ada di tanah air bersatu untuk menambah lagi pengetahuan dan pengalaman kepada semua.

    Reply

  7. Posted by ali on June 19, 2008 at 3:59 am

    Salam perkenalan, hebat basikal-basikal kat sini. saya pun minat gak nak join hobi ni

    Reply

  8. Posted by ikhwan on June 19, 2008 at 8:02 am

    Selamat datang Ali…ke blog NBT…

    Baguslah kalau minat tu bro…ramai kengkawan di sini yang boleh membantu nanti…saudara Anwar juga baru join…hope lepas nie lebih ramai lagilah yang join blog nie…and lepas tu kita kayuh basikal ramai-ramai🙂

    Peace!

    Reply

  9. Salam…

    Salam terhormat dan alu-aluan kepada kenalan baru iaitu En. Anwar dan En.Ali..Kami memang mengalu-alukan semua orang main hobi ini dan kter gather ramai2,best kalu dapat kayuh ramai2..rasa macam masyuk sgt…orang yang kayuh ja rasa benda feel mcmnie…TQ ikhwan coz die hard fan blog nie…aku pon mcm ko gak…TQ

    Reply

  10. Posted by shawal on November 21, 2008 at 1:36 pm

    abang kat mana leh cari barang original raleigh saya sedang mencari barang ori sekarang sy juga mempinyai sebuah basikal raleigh tapi barang-barangnya masih dicampur dengan barang cina.klu abg tahu ababng kol saya kat no ni 0174553592 (shawal)

    Reply

  11. Posted by jazanto on November 26, 2008 at 3:08 am

    salam perkenalan

    Reply

  12. Posted by nizamkayuhje on December 5, 2008 at 6:29 am

    saje nak tahu dua dua color ori ke tima kasih

    Reply

  13. Posted by adisohor on March 27, 2009 at 1:49 am

    sesiapa kat ruangan ni nak beli alat ganti untuk besikal lama boleh ler emil den.den pun ada koleksi basikal lamani…>edisha_dline@yahoo.com

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: