RUDGE 1950

Assalamualaikum dan salam sejahtera….

Minggu lepas seorang sahabat saya saudara  Amir Chin telah menghantar gambar basikal miliknya yang di perolehi dari seorang rakan yang sudah bersara dari hobi ini. Berikut di lampirkan gambar-gambarnya.

 

Semoga gambar basikal yang dihantar ini dapat menjadi ilham kepada kita semua.

NOSTALGIA WARISAN SILAM

9 responses to this post.

  1. cantik merelip gerek nie…tahniah…mint condition..

    Reply

  2. Posted by anneacasia on August 3, 2008 at 11:46 pm

    Cantiklah basikal nie…owner dia tak mau jual ke? Kalau ada yang perempuan (Raleigh) saya nak 1…boleh tolong carikan tak? Abg Sanim atau Abg Chegu mesti boleh tolong kan? Timee Kaceh.

    Reply

  3. Posted by budak_baru_belajar on August 4, 2008 at 10:36 am

    susah nak jumpa lah anneacasia. saya cari merata dulu. kat kedai besi burk baru bersua. itu pun sebab rakan-rakan kata try cari kat kedai besi buruk.

    Reply

  4. Posted by Mbah Roko on August 7, 2008 at 7:13 am

    Top markotop….

    Reply

  5. Posted by bangsalgerektua on August 7, 2008 at 11:55 pm

    cuba cari dalam bangsal2 rumah orang lama…mesti berjumpa nya…saya pernah terjumpa tapi patah galang tengah….failed!TQ

    Reply

  6. Posted by bangsalgerektua on August 7, 2008 at 11:58 pm

    kepada GENGSTAR…..( Geng Selatan Tanah Air)

    Send lah gambar airborne yang baru dapat tu kat moderator kita nie…kasi gempar satu tanah air dengan kelepet masyuk tu….dengar cerita barang complete…Tahniah…

    Reply

  7. Posted by rare li on August 8, 2008 at 3:28 am

    Salam….
    che gu hopper. tak sambar ke basikal yang patah galang tu, tolong ambik dan contact saya. syaratnya body kunci la

    Reply

  8. Posted by nizamkayuhje on August 9, 2008 at 4:24 am

    kpada sesiapa yg nak cari basikl cuba pg d kwsan perumahan orng cina disekitar kl banyak

    Reply

  9. sepertinya NOS nih.???Barang baru tetapi stok lama. ya bung.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: